Angyali üzenetek

Angyali számok, a 30. 

Spirituálé? Babona? Vagy tényleg angyali üzenet? Nem tudom, mindenki gondolja és használja úgy, ahogy akarja, de érdekes, az biztos. A következő számok, „angyali számként” vannak nyilvántartva. Valamennyit az internetről szedtem, de soha nem volt odaírva, hogy ki a szerzője, így én sem tudom. Idézőjelbe sem tehetem, mert általában lerövidítettem. Szóval nem kívánok plagizálni, a forrásaim bizonytalanok, de nem az én agyamból pattantak ki, nem az én szellemi termékem, ezt fontosnak tartom, hogy közöljem.

Mik azok az angyali számok? A https://angyalforras.hu/angyalok/angyali-technikak/szamsorokba-rejtett-uzenetek-az-angyaloktol forrás szerint:Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok - különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!"” „Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiket. A számsorokat bárhol észrevehetjük, leggyakrabban az óránk számlapján, vagy egy autó rendszámtábláján, vagy egy telefonszámban, vagy hallhatjuk többször valahol ugyanazt a számot, számsort, tehát rengeteg úton észrevehetjük a nekünk küldött Számüzeneteket. Ezeket a számokat vagy számsorozatokat a spirituális világban angyalszámoknak hívják. Az angyalszámok a leghétköznapibb helyeken is megjelenhetnek, de mégis felkeltik a figyelmet, csodálkozást, érzelmeket váltanak ki belőlünk. Ezek a számok vagy számsorozatok a spirituális világ által küldött üzenetek felénk, amik segítséget, iránymutatást, bölcsességet nyújtanak nekünk. Akár az angyaloknak, egy felsőbb erőnek, spirituális lényeknek, vagy a saját tudatalattidnak tulajdonítod ezeket az üzeneteket, ezek a számok meg tudnak erősíteni abban, hogy jó úton haladsz, megvilágosíthatnak egy nehezen átlátható szituációt, vagy segíthetnek nehéz döntéseket hozni életed során.”

Közeledik karácsony, ezúttal a várakozásnak azt az útját választottam, hogy 30 napon, keresztül, Szentestéig, egy-egy üzenetet adok át, az angyali számok segítségével.

Tehát az első üzenet, a 30. számhoz tartozik, majd holnap a második üzenet jön, a 29. ezt követően a 28. majd a 27. egészen a 0-ig.  

Íme, az első üzenet: A 30. szám azt jelenti, hogy az Istenek békét hoznak a szeretteid és a te életedbe. Nekem erről az jut eszembe, hogy de jó lenne, ha vége lenne a háborúnak! Egy háborúnak nincsenek győztesei. Mindkét oldalon csak veszteség van. Építmények mennek tönkre és emberek ezrei halnak meg. Kinek jó ez? (Ez persze csak költői kérdés volt.) Melyik anya szeretné bármilyen okból elveszíteni gyermekét? Mi az, amit békés úton, akár egy kis kompromisszummal ne lehetne megoldani?

De most – az angyali üzenetnek köszönhetően – bizakodó vagyok. Bizakodjunk! Bízzunk abban, hogy karácsonyra béke lesz!

Megjegyzések