Lerajzolták, mi is az elfogadás

 Ovis rajzpályázat Somogyban.


A Magyar Parasport Napja alkalmából az K.M.J.V. Önkormányzata rajzpályázatot írt ki, melynek témája az én mesém, a „Pizsi, a kisdarázs” volt. Nagyon büszke vagyok, hogy rengeteg mű érkezett be, és egyik szebb volt, mint a másik.  Íme, egy kis ízelítő: 

A Magyar Országgyűlés döntése alapján 2018 óta, idén ötödik alkalommal ünnepelhettük meg a Magyar Parasport Napját február 22-én. A Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) a parasportok és a parasportolók megünneplésére készülve ismét együttműködésre, megemlékezésre hívta az ország összes köznevelési intézményét LÉLEKMOZGATÓ programjával. A programhoz szabadon választott, bármilyen programmal csatlakozhattak, mely a Magyar Parasport Napjához, illetve a fogyatékosok világához kapcsolódott.

A Magyar Parasport Napja alkalmából, a K.M.J.V. Önkormányzata által meghirdetett meseillusztrációs rajzpályázat díjkiosztója itt nézhető meg:

https://www.sonline.hu/helyi-kozelet/2022/02/lerajzoltak-mi-is-az-elfogadas

https://kapos.hu/hirek/kis_szines/2022-02-22/erzekenyito_rajzpalyazat.html?fbclid=

„B. Rózsás Erzsébet – Pizsi, a kockás darázs meséjét a rendezvényen Hidegné Havasi Csilla óvodapedagógusunk mesélte el. Ezúton is nagyon szépen köszönöm neki a meseélményt, a gyerekek önfeledten hallgatták.” – olvashatjuk a cikkben.

Most Pizsi, a kisdarázs c. prózai mesém kapott nyilvánosságot, ezzel elismerést. http://www.modernnagyi.hu/2020/06/pizsi-kis-darazs .

Ám Pizsinek megvan a verses változta is, https://www.youtube.com/watch?v=KNBERdu6htU

és megjelent egy antológiában. 


Mai hír: 



 

 

 

Megjegyzések