Karácsonyra készülve

 Családi naptár ajándékba.


Tudom, hogy a karácsony még nagyon messze van, de az ajándékokat jó időben végig kell gondolni, hisz valaminek a beszerzése, vagy elkészítése időbe telik. A most bemutatásra kerülő családi ajándék is ilyen.

A naptár 13 oldalból áll. Az első oldal a családot, az utána lévő 12 oldal egy-egy hónapot tartalmaz. Egy-egy oldalt úgy terveztem meg, hogy van egy – az adott hónapra jellemző – kép és szöveg, valamint alatta a naptári rész, természetesen a hónap megnevezésével.

Ez egy olyan naptár, mondhatni öröknaptár, ahol hónaponként (hónaptól függően) 30 vagy 31, illetve a februárnál 29 négyzet van. Mindegyikben csak a dátum került beírásra, a hét neve és a névnapok nem, mert akkor a következő évben már nem lenne jó. Viszont, a megfelelő dátumokhoz beírásra kerültek a család tagjainak név és születésnapjai – ami ugye sosem változik. 

A történetek, mesék valamint a fényképek a saját alkotásaim. Többnyire kapcsolódnak valahogy az otthonunkhoz, vagy a családhoz, de legfőbbként a az adott hónaphoz. 

A kivitelezés természetesen nem az én érdemem. Elkészítettem a szövegeket és a képeket, naptárra egy profi cég formálta.

Megjegyzések