Adventi naptár

 Ebben az adventi naptárban az én történeteim vannak.  


Az alábbi megtisztelő levelet kaptam kb. egy hónappal ezelőtt. Folyamatosan figyeltem a Könyvtári Adventi Naptárát, és ma, a 24. ablakban, valóban ott volt a Karácsonyi történetek című e-bookom. A jobb olvashatóság kedvéért, ide bevágom az „ablak! szövegét.  

Adventi kalendáriumunk utolsó napjához érkeztünk. Megköszönjük kedves Olvasóinknak, hogy velünk voltak egész évben. Békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánunk! Mai nap nem könyvajánlóval, hanem virtuális ajándékkal készültünk. Fogadják sok szeretettel karácsonyi e-könyv ajánlatunkat. Balogh-Rózsás Erzsébet Karácsonyi történetek című kötete az alábbi linken az „olvasás” gomb megnyomásával érhető el: https://play.google.com/store/books/details?id=1k6FDwAAQBAJ&source=ge-web-app&writeReview (Az e-könyv olvasásához be kell jelentkezni a google fiókodba.) Jó olvasást!

Íme a levél: „A Marcali Berzsenyi Dániel Városi Könyvtár munkatársa. Idén egy online adventi naptárral szeretnénk kedveskedni az olvasóinknak, amely igaziból egy könyvajánló karácsonyig minden nap, más-más témában, ezáltal is olvasásra, szeretnénk ösztönözni olvasóinkat, úgy is, hogy a könyvtár nem látogatható. Az utolsó ablakba karácsonyra letölthető e-bookot szeretnénk tenni. Mivel az e-könyvek kölcsönzése szerzői jog szempontjából nem megoldott, ingyenes könyveket szeretnénk használni. Így találtam rá a Google Play áruházban az Ön Karácsonyi történetek című művére. Elolvasva a történeteket, azt gondolom, pont ilyen megható, kedves történeteket szeretnénk olvasóinknak ajándékozni, hogy szebbé tegyük a karácsonyukat. Szeretnék engedélyt kérni az e könyvének megosztására a Könyvtári Adventi Kalendáriumunkban, természetesen az író rövid bemutatásával, ahogy a Play áruházban is van. A kalendárium elérhető a Facebook oldalunkon: 

https://www.facebook.com/marcalikonyvtar és a weboldalunkon is:www.marcalikonyvtar.hu.”

 

 

 

Megjegyzések