Cirkusz-tábor 8.



                   A Cirkusztábor Gálaműsora


                      A Gálán, vagyis az utolsó nap végén mindenből adtunk egy kis ízelítőt, közönség előtt. A közönség pedig nem volt más, mint a plüss állatkák, babák és persze a szülők.
Felépítettük a sátrunkat, egy nagy létra és a cseresznyefa segítségével, függöny és ágynemű darabokból.  A bejárat elé tettük a porondot, mögé pedig a kellékeket.



A gladiátorok indulójára vonultunk be, bohócként. A bohóctréfák után jöttek a balerina lányok és a kötéltáncosok bemutatója. 



Ezt követően lépett porondra a híres erőember, aki káprázatos erejével mindenkit lenyűgözött. Csak úgy, mint a zsonglőrök és a bűvészek


A műsort az állatos számok zárták. A félelmetes oroszlán és medve után gyönyörű (papír) óriás papagájok szálltak át a manézs fölött.

Ám az est fénypontja, a kiváló művészek köszöntése és jutalmazása volt. Lehet, hogy a Pom-Pom Cirkusz társulata bekerül a Guinness Rekordok Könyvébe, hisz valamennyi művésze elismerésben részesült. Petra (2 éves) Különdíjat, egy bohócot kapott, Nóri (4 éves), Lilla (6 éves), és Hunor (10 éves) Oscar életműdíjban részesült.
Szóval egy este, három Oscar, itt Magyarországon, Fejér megyében, Bicskén Nagyi Cirkusz-táborában!


Megjegyzések

  1. A következő nagyon kedves szavakat Horváth Hermina írta a Cirkusz-táborról:
    "Nem emlékszem rá, hogy valaha hallottam ilyen csodás vakációt. Szuper Nagyi és Papi egy hétre kézközé kapják az unokákat, (az összeset) és elkezdődik a nagy kaland. Ott a kert, a varázslat, a fantázia.
    Minden évben valami más a téma. Repdesnek az ötletek.
    Indián tábor, Artúr és a lovagvilág és az idén a csodák csodája a CIRKUSZ.
    A POM-POM Cirkusz.
    Semmi nem hiányzott. Erőművész, artisták, bűvészek, még a kötéltáncosnők sem hiányoztak hajmeresztő, veszélyes(háló nélküli) attrakciójukkal. A kosztümök a dekorációk, de még a sátor is saját gyártmány. A szerepek betanulása sem kis feladat.
    Sokat kell tankolni. Jó reggeli, uzsonna, ebéd vacsora jó étvágy biztosított.Pénteken az ügyes kezek valódi cirkuszpereceket is készítek, mert ugye az sem hiányozhat!
    A hét végén ELŐADÁS! A nézők elfoglalják megváltott helyeiket, kezdődhet az előadás!
    (perecek a szünetbenl)
    Felejthetetlen élmény volt szülőknek, gyerekeknek, elégedetlenek a nagyszülők sem lehettek tavaly óta sokat gyarapodtak az unokák!"

    Ezúton is köszönöm, köszönjük.

    VálaszTörlés
  2. Én nem tudom ilyen szépen megfogalmazni, de az jutott az eszembe, ahogy olvastam a posztokat, hogy fantasztikusan szuper nagyi és papi vagytok, és szívesen lennék az unokátok, ami persze életkoromból adódóan nem lehetséges, de érted a lényeget. Remélem, hogy pár év múlva én is ilyen szuper táborokat fogok szervezni a mostani és a születendő unokáimnak. Nagy-nagy gratula! :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a kedves szavakat. Én is elfogadnék egy ilyen unokát, bár lehet, hogy egy kicsit kilógnál a sorból. Viszont, én még idősebb vagyok, és mégis bent vagyok minden bolondozásban. Kíváncsian várom, a Te beszámolóidat.

      Törlés

Megjegyzés küldése