Ajándékozzunk romantikát (4.rész)! Enteriőr

Folytatom és egyben befejezem a sorozatot. Most még bemutatom a paraván és a tükör „készítését”, majd számba veszem mi-mindent készült el, és mit lehet belőle kihozni, aztán elmondhatom, hogy a kislányok számára kitalált csajos, babás, nőies zug elkészült. Nem padlás, nem kisszoba, csak egy helyiség picinyke elkerített része.

Tükör: Valamikor régen kaptunk egy kerek, vagy inkább virágformájú tükröt, melynek a kerete piros és fehér volt. Tettük jobbra, balra, de igazából sehova sem illet bele, így kikerült a sufniba. Egész eddig (a romantikus sarok kitalálásáig) nem is foglalkoztam vele. Most azonban nagyon jó szolgálatot tett. Tekintve, hogy mindent lilára és pink színűre festettem, a tükör is ezt a színt kapta. Szerencsére, ma már olyan jó festékeket lehet kapni, hogy minden befesthető, így a piros-fehér műanyag is.

Paraván: Ennek a készítése egy kicsit macerásabb volt. Egy kidobásra ítélt, összecsukható ruhaszárítót szereltem szét. Befestettem pink színűre. Megvettem boltban kapható legolcsóbb rózsaszínű anyagot, méretre kiszabtam és rávarrtam. Végül, lila és rózsaszínű szalaggal összekötöttem a két elemet. Ezzel a megoldással különböző szögbe állítható a paraván, illetve összecsukható.

Egy év múlva visszatérek a témára, és bemutatom, hogy vették birtok a kislányok a lakosztályt, és hogy kelt élete a romantika.

Cimkék: