Rajzpályázat: 9-12 évesek rajzai

Végül a harmadik kategória legszebb művei. Ezekre, de a korábban megjelent képekre, vagyis 1-12-ig, bármelyik képre lehet szavazni március 28-ig. Eredményhirdetés 2013. április 2-án, a meseírás világnapján. Pár nappal később, kedves gyerekek, már leshetitek a postás nénit vagy bácsit, hogy jól megérdemelt jutalmatokat átvehessétek.

Nagyon nehéz, vagy talán nem is szabad gyermek rajzokról ítéletet mondani, hisz mindegyiknek megvan a maga értéke. Mi nem is teszünk ilyet. Sok felnőtt talán azért hiszi magáról, hogy nem tud rajzolni, mert gyermekkorában a környezete elrontott valamit. Erről eszembe jut egy kis történet: Elsős gyerekek rajzoltak nagy buzgón. Mindig igyekeztem valami kedveset, biztatót mondani. Jártam a padok között, megálltam az egyik kisfiúnál, megsimogattam a buksiját, és azt mondtam: De szép oroszlánt rajzoltál! Mire ő, sértődötten: ez nem oroszlán, ez a nagymamám. Tanultam belőle.


Száz szónak is egy a vége. Ez nem egy hagyományos értelemben vett verseny, inkább egy jó játék volt, aminek csak nyertesi lehetnek.


Cimkék: 

Hozzászólások

10-es

10-es

10.

10.

9.

9.

Szvazat:9

Szvazat:9

9.

9.

9

9

Oldalak